ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ CHEF

Δώσε τον προσωπικό σου τόνο ή την ταυτότητα της επιχείρησής σου στο σακάκι κουζίνας και στο σακάκι chef, εύκολα, γρήγορα, online και με διαφορετικές επιλογές κεντήματος.

ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ

Τα κεντήματα στα επαγγελματικά ρούχα αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την επωνυμία της επιχείρησή σου, αποτελώντας την ιδανική επιλογή branding, ενώ είναι ανθεκτικά στο πλύσιμο και τη συχνή χρήση.

ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ

Δημιούργησε στολή εργασίας για τους εργαζόμενους της κουζίνας, με κεντημένο το όνομα του καθενός, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

ΕΤΟΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑ

Επίλεξε από ευρεία γκάμα έτοιμων σχεδίων κεντημάτων και δημιούργησε γρήγορα ξεχωριστά σακάκια chef και καλαίσθητες στολές εργασίας για την κουζίνα.

ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ

Τοποθέτησε σημαία στο σακάκι chef και ενημέρωσε με διακριτικό τρόπο τους πελάτες σου για το στυλ και την προέλευση της κουζίνας της επιχείρησής σου.

ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Ανέβασε το λογότυπό σου στη φόρμα παραγγελίας μας κι εμείς θα σου κεντήσουμε το λογότυπο της επιχείρησής σου στα σακάκια chef και στις στολές για τους εργαζόμενους στην κουζίνα σου.

ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ

 

1. ΕΠΙΛΕΞΕ ΣΑΚΑΚΙ Ή ΠΟΔΑ CHEF
2. ΕΠΙΛΕΞΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΕΝΤΗΜΑΤΟΣ

Επίλεξε γραμματοσειρά και γράψε το όνομα της επιλογής σου. (⚠️Προσοχή! Εάν δεν επιλεχθεί γραμματοσειρά, εισάγεται αυτόματα ως προεπιλογή η γραμματοσειρά Arial)

Επίλεξε οποιοδήποτε σχέδιο από τη μεγάλη λίστα έτοιμων σχεδίων και καταχώρησε τον κωδικό που βρίσκεται κάτω από το εικονίδιο στην παραγγελία σου. Σημείωση: Τα σχέδια που αποτελούνται από δύο ή περισσότερα χρώματα, καθώς και οι σημαίες, θα είναι κεντημένα με τη μορφή εικόνας).

Ανέβασε το αρχείο με το λογότυπό σου σε υψηλή ανάλυση, χωρίς χρέωση δημιουργίας μακέτας κεντήματος.
*Απλό λογότυπο με ένα ή δύο χρώματα (τιμή κατόπιν συνεννόησης)
* Λογότυπο (5×5 cm): 5,99 € με ΦΠΑ
* Λογότυπο (10 x 10 cm): 7,99 € με ΦΠΑ
* Λογότυπο (15×10 εκ.) (κεντημένο στην πλάτη): 9,99 € με ΦΠΑ
* Λογότυπο (20×10 εκ.) (κεντημένο στην πλάτη): 11,99 € με ΦΠΑ

Βίντεο
ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ CHEF, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ

Κέντησε το όνομά σου ή το όνομα του κάθε εργαζόμενου κουζίνας σε υψηλής ποιότητας σακάκι από STRONGANT. Δώσε μια ξεχωριστή πινελιά στα ρούχα εργασίας κουζίνας με κεντήματα που αντέχουν στο χρόνο και τη χρήση.

ΣΑΚΑΚΙ CHEF ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Αξιοποίησε τη στολή εργασίας και το σακάκι chef για να ενισχύσεις το brand σου, τοποθετώντας κέντημα με το λογότυπο της επιχείρησής σου. Το σακάκι με λογότυπο μπορεί να φορεθεί στο χώρο εργασίας, αλλά και σε εκθέσεις, διαγωνισμούς και επαγγελματικές εμφανίσεις του chef σου, κάνοντας ακόμα πιο γνωστό το brand name σου.

ΣΑΚΑΚΙ CHEF ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ ΑΠΟ ΕΤΟΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑ

Αναβάθμισε το κλασικό σακάκι chef με εντυπωσιακά κεντήματα από τη μεγάλη γκάμα σχεδίων της STRONGANT και ενημέρωσε τους πελάτες της επιχείρησής σου για το είδος της κουζίνας, με κεντημένη τη σημαία προέλευσης.